PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame  

       

 

 

Column VC Sneek Heren 3

Afgelopen week is het niet een keer benoemd, maar vc Sneek heeft de top bereikt. De top van het klassement wel te verstaan, weliswaar met 1 wedstrijd meer dan Joure maar toch. En over de top gesproken. Onderweg naar de wedstrijdlocatie dacht ik wel even aan onze speler van het jaar, Jouke. Ja, dan sta je toch eigenlijk ook helemaal alleen aan de top. Zo tijdens deze competitie zie je Jouke weer langzaam onder de enorme bloemenzee vandaan komen die tijdens zijn vele huldigingen op hem zijn neergedaald. Met andere woorden, komt hij weer in de juiste vorm om misschien voor de tweede keer in successie  aanspraak te maken op deze titel.  Jongstleden zaterdag stond de stad waar het gevaarlijkste café van Nederland is op het wedstrijdschema. V.V.H. uit Harlingen. Hoe gevaarlijk is zo,n café dan wel zult u zich af vragen. Ik heb dit ooit eerder geschreven maar voor al die nieuwe lezers van deze column wil ik het verhaal niet achterhouden. En trouwens het is ook een waar gebeurd verhaal. Ik zal u een voorbeeld geven. Wanneer u als gast in dit café denkt, het is laat en ik heb meer dan zat gehad, blut en ik wil wel naar huis. dan bent u op het verkeerde adres. Zij, (de mannen met zwarte leren pakken, kalle koppen, nekken zo breed dat je de schouders niet ziet. En om te vragen wat voor motor hij rijdt hoeft ook niet dat staat wel op zijn boven arm. En als hij deze zelfde boven arm opspant staat er, hadybart). Zij maken wel uit of jij naar huis gaat of niet.

Kon vc Sneek met deze gegeven omstandigheden winnen en weer heel huiswaarts keren of niet.

De eerste set was een van serveren en afserveren. Het wordt een beetje eentonig maar het is weer onderleiding van Oscar die met een ongelofelijke opening,s serie van 8 punten op rij het verschil maakte. Natuurlijk kwam V.V.H. wel eens een paar punten terug in deze set maar het verschil was al gemaakt. 18- 25. In de tweede set kon V.V.H. iets meer volgen. Zo halverwege de 2e set raakte Allard iets meer geďrriteerd over de inzet van zijn team, Deze boze Allard begon toen ballen te pakken in het achterveld en hield daar door Sneek in de race om als eerste bij de 25 te komen. Ik zou zeggen, wordt maar wat vaker boos. 21-25.

De derde set loopt gelijk op naar 18-18 en waar in eens V.V.H. door gaat naar de 21. Dit kan nooit de bedoeling zijn dat Sneek hier een punt of misschien meer laat liggen want de partij is nog niet over. Maar dan hebben we rob in huis. Normaal gesproken garant voor een sprongservice, maar nu had hij besloten  eens lekker lullig te serveren. Op een afstandje leek het maar slappe hap. Maar V.V.H. had houwen en keren. Sterker nog, Berger serveert rechtstreeks naar de set winst. 0-3. De vierde wordt nog spannender. Op 23-23 krijgt uw columnist de service. Je ziet het hele team denken, is dit in deze fase wel de meest betrouwbare factor.

Hij legt aan, raakt de bal en krijgt een prima snelheid en een moeilijkheidsfactor wat je van een surf kan verwachten. Een direct punt oef…. Time out bij V.V.H.

Hou um save, oké. Langs het dak is het motto, daar gaat die. Ruim over het net, toch een rally verd….. wacht even ze maken deze niet af dus een rally voor Sneek, gaat allemaal goed. Hoog op buiten. a ha daar staat Bart laten we deze dan maar tellen. Mooi niet, vol in het net. Zwart er uit Allard er in, Ja dan sta jij langs de zijkant te kijken hou zij de set winnend afsluiten. eindresultaat 0-4.

Met het inleidend verhaal zijn we in stille trom vertrokken om in Sneek het grote nieuws te vertellen.

Op zaterdag 9 december de volgende,thuis tegen Leevoc Voor de echte liefhebbers om 19.00 uur

Groeten, heren 3 en sponsors Faber Architecten en Present Time

reageer>>> 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

donatie's

 

                                

 

 

 

     

 

     

 

 

 

disclaimer|colofon|statistieken|    

 

Copyright © 2005 [Primaidee.nl]. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 08 juni 2017 .

 

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken

Eigen homepage website teller