PRIMAIDEE.NL

uw tevredenheid is onze reclame

VC Sneek heren 3 Column

Afgelopen zaterdag waren er punten te halen in Leeuwarden. Dat deze punten op voorhand niet goedkoop waren, was al duidelijk. In Sneek werd eerder een 3-2 nipte overwinning behaald. Nu gooien we daar een uithandicap overheen en dan weet je dat het dus niet makkelijk gaat worden tegen Leevoc.In de eerste set maakte Sneek goed gebruik van de misverstanden die ontstonden na een opstelling fout bij de Leeuwarders. Verbaal gooiden we er nog wat boe´s en ba´s overheen, direct daarop een aantal uitstekende aanvallen bij Sneek en toen nog wat misverstand bij Leevoc en het gat is gemaakt.Met een ruime voorsprong werd verzocht de set af te maken. Maar op de service van Leevoc kwam Sneek toch onder druk. Punt na punt slonk de opgebouwde voorsprong tot dat de gastheren er naast en er overheen kwamen.Sneek kon niet volgen, hoe graag het ook wilde, maar het kon niet anders dan toezien hoe Leevoc de eerste set pakte

In de tweede kwam vc Sneek na punt één al op achterstand en dit bleef de hele set zo. De derde set een tactische wissel van Marcel, Gertjan op buiten en Oscar op mid. Dit pakte zeer goed uit. In die zin dat, het geen walk-over set werd maar Sneek leidde van kiet af aan. En zelfs op 23-24 het eerste setpoint had. Toch maar strak serveren, aanval van leevoc en een lullige touche aan de kant van Sneek was het gevolg. Toen Leevoc aan de service, de aanval van Sneek pakte goed uit en setpoint twee was binnen. Maar de druk bij de volgende man die moest serveren nam wel toe. De naam en waar deze service (bal)eindigde zal ik u niet vertelen, maar een ding kan ik u wel vertellen. Het setpoint en de set weg.

Nu werd het Sneek toch echt te kwaad, zal toch niet gebeuren dat we hier met de 0 weggaan. Hoe zit het dan met onze mentale veerkracht? 0 tegen 3 achter en willen we dan alles nog uit de kast halen. En dat laatste gebeurde toch, Sneek nam de leiding in deze laatste set en stond hem niet meer af. Maar een conclusie kun je trekken, Voor deze wedstrijd was er nog enige grip op het kampioenschap en dat kan na deze verloren partij los worden gelaten. We hebben nog twee competitiewedstrijden op het programma waarvan komende zaterdag de laatste thuiswedstrijd zal worden gespeeld. U kunt dan als supporter, toeschouwer nog een keer genieten van het team dat dan zal aantreden tegen CoVos.U kent al inmiddels de tijd, maar voor de zekerheid toch even te noemen.